Fatih Terim’in Juventus maçına sayılı saatler kala takımdan gönderilmesi ve ani bir operasyonla teknik direktörlüğe Mancini’nin getirilmesi herkesi de şaşırtmıştı. Ancak İtalyan teknik adam, yaptığı ilk hamle ile de oyuncularını daha da şaşırttı. 

İmza atmasının ardından yöneticilerin “Ne zaman italya’ya döneceksiniz?” sorusuna “Eğer antrenman sahası yakınsa hemen tesislere gidip oyuncularla tanışmak ve çalışmak istiyorum” diyen İtalyan teknik adam, oyuncularla ilk tanışmasını da imzadan kısa bir süre sonra Florya’da yapmıştı. 

Çalışmanın ardından ilk önce yardımcıları ile maç görüntülerini izleyen Mancini, tüm oyuncuların da telefonlarının kendisine verilmesini istedi. Eline listeyi alan İtalyan teknik adam, tek tek takımdaki kilit isimleri ararken başta Drogba, Sneijder, Melo, Burak, Selçuk gibi oyuncular olmak üzere takımın büyük bölümü ile telefonda görüştü. 

BAŞARI DİLEĞİ!

Oyuncuların ise “İyi akşamlar... Ben Mancini” diyerek söze başlayan İtalyan teknik adamın konuşmasıyla kısa bir şaşkınlığa uğradığı öğrenilirken Mancini’nin hem başarı dileklerini ilettiği hem de oyunculardan sahada neler istediğini anlatan bir konuşma yaptığı öğrenildi. 

Vatan