Radyospor'a konuşan Toros, "Bize şu anda görüşmelerin başladığına dair bilgi gelmedi. Ama bildiğim kadarıyla böyle bir şey olacaksa bugün yarın bunun olması gerekiyor. Galatasaray, Eskişehirspor'la anlaşırsa bizim açımızdan Galatasaray'la anlaşılmayacak bir durum yok. Bir mutlaka bir yol bulur anlaşırız. Erkan da Galatasaray'da olmayı tercih eder" dedi. 

"BU SEFER BİRBİRİNE YAKIN RAKAMLAR"

Sezon başında, Galatasaray'ın, Erkan'ın Eskişehirspor'la kontratını uzatmasının ardından teklifte bulunduğunu belirten Erk Toros, "Biz kontratı henüz uzatmıştık. 3 senelik daha kontrat yapmıştık. Galatasaray'ın verdiği teklifin çok üstünde bir rakam istedi Eskişehirspor. Ama durumlar değişiyor. Kulüplerin mali durumları değişiyor. Bana sorarsanız bu sefer daha yakın rakamlar konuşulacak" ifadelerini kullandı.  

"ERKAN SON DERECE POZİTİF"

Erkan'ın büyük takımda oynamak istediğini dile getiren Toros "Büyük takımda oynadığınız zaman daha çok süre alıyorsunuz. Erkan İsveç Milli Takımı'nda daha çok süre almak istiyor. Bu açından büyük takımda olması önemli. İsveç Milli Takım yeni yapılanmaya gidiyor. Bu yeni yapı içerisinde Erkan önemli bir yer edinmek istiyor. Eskişehir de büyük bir kulüp; ama şampiyonluğa daha yakın bir kulüpte oynamak istiyor Erkan " dedi.  

MANCINI, ERKAN'I İSTİYOR 

Erk Toros, "Erkan Zengin, Mancini'nin de takip ettiği, izlettiği bir oyuncu. Beğendiği bir oyuncu. Kendisinin yöneticilerle görüşürken verdiği isimlerden bir tanesi de Erkan'dı. Bana da öyle geldi bilgiler. Erkan, sol ön oynuyor; ama dönem dönem sağ önde oynuyor. Bu nedenle Mancini'nin dikkatini çekti. Türk olması da çok önemli bir avantaj. Erkan'ın, Eskişehirspor hangi parayı talep ederse o dur. Özel bir sözleşme fesih maddesi sözleşmesinde yok" şeklinde konuştu.