Galatasaray'da devre arasındaki transfer operasyonu, 11'deki taşları da yerinden oynatacak. Juventus ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde Elazığspor maçıyla birlikte üçlü savunmaya dönen teknik direktör Roberto Mancini, Alex Telles'in kadroya katılması sonrasında Eboue'yi tribüne gönderecek.

6 yabancı kuralı nedeniyle, Muslera, Melo, Sneijder, Alex Telles, Drogba ve Chedjou'ya lig maçlarında forma verecek olan İtalyan teknik adamın tek sıkıntısı bir diğer yeni transfer Hajroviç olacak. Eboue'ye son olarak 1-1 berabere biten Gençlerbirliği deplasmanında şans tanıyan ve 2013 yılının son iki sınavında görev vermeyen tecrübeli teknik adamın, performansından memnun olmadığı Fildişi Sahilli yıldız ile yeni sezonda yola devam etmemesi bekleniyor.

HAMİT DÖNÜNCE...

Galatasaray'ın ligin ikinci yarısında üçlü savunma oynadığı maçlarda defans hattı Fernando Muslera'nın önünde Gökhan Zan, Semih Kaya ve Chedjou'dan oluşacak. Orta sahadaki beşlinin kanatlarında Alex Telles ve Hamit Altıntop görev yapacak. Selçuk İnan ve Felipe Melo'nun önünde Wesley Sneijder'in şans bulacağı sarı-kırmızılı takımın forvet hattında Didier Drogba ve Burak Yılmaz'ın forması garanti.

Sabah