Ahmet Çakar: "Okan Buruk olsa güle oynaya 4-0 kazanırdı!" Ahmet Çakar: "Okan Buruk olsa güle oynaya 4-0 kazanırdı!"

Bir dönem Galatasaray forması giyen Lucas Ontivero, İtalyan hocayı sert sözlerle eleştirdi.

Ontivero, “Mancini bizi görgü kurallarını bilmemekle suçlardı. Yemekte hangi çatalın nerede kullanılacağını bilmememize gülerdi. Hangi kıyafetle hangi kravatın takılacağını bilmediğimizi söyler dalga geçerdi. Pek çok zaman ileri gider. Oyuncularını aşağılardı.” dedi.

SELÇUK VE BURAK ŞİKAYETÇİ OLDU

O dönemde benzer iddialar ortaya atılmış hatta Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın bu durumu Başkan Ünal Aysal’la paylaşmasıyla beraber Mancini’nin ayrılık sürecinin başladığı iddia edilmişti. İtalyan teknik adamın Sivas deplasmanında futbolcuların davranışlarından rahatsız olup yemeğini odaya istediği bile gündeme gelmişti.

"TÜRKİYE'DE HER TAKIMA GİDEBİLİRİM"

Bir dönem Galatasaray'ı çalıştıran İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Mancini, kendisine sorulan Fenerbahçe sorusuna yanıt verdi.

TV100/Var Odası programının sorularını telefonla yanıtlayan Roberto Mancini, "Türkiye'de Galatasaray dışında bir kulüpten teklif alsanız gider misiniz? Örneğin Fenerbahçe" sorusuna, "Benim işim teknik direktörlük. Teknik Direktör her yere gider. Daha önce de söyledim. Türkiye'yi seviyorum." yanıtını verdi.

(Fotomaç)