Galatasaray'daki kötü futbolun ardından tartışma konusu olan Roberto Mancini için flaş bir iddia da İngiltere'den geldi.

Sky Sport yorumcusu Andy Gray, Galatasaray'ın İtalyan Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin başarısız sonuçlar sonrası koltuğu sallanan Arsene Wenger'in yerine gelebileceğini iddia etti.

2012'de Manhester City ile Premier Ligi kazanması sonrası kendisini İngiltere'ye ispatladığı ancak Galatasaray'da taraftarlar tarafından istenmediği vurgusu yapılan haberde ayrıca Mancini'nin Bursaspor maçı sonrası söylediği, "Her an gidebilirim, burada taraftarların küfürlerini duymak zorunda değilim" sözlerine de yer verildi.

Sky Sports yorumcusu Andy Gray yaptığı açıklamada, "Eğer Arsenal uluslararası başarı kazanmış bir teknik adam arıyorsa, bu Mancini'dir. Çok tecrübeli, Serie A ve Premier Lig şampiyonlukları var" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Gray ayrıca sözlerine, "Mancini, Arsene'den daha pragmatik bir isim, belki bu Arsenal'i daha iyi yapabilir." diyerek Arsene Wenger'in tutumunu eleştirdi ve Mancini'yi övdü.

Skorer