Galatasaray'da göreve geldiği günden bu yana savunmadaki sıkıntılardan şikayetçi olan teknik direktör Mancini, yönetimden tecrübeli bir savunmacı transfer edilmesini istedi. İtalyan teknik adamın ısrarı üzerin yönetim, Brezilyalı Rhodolfo için temaslarını yeniden hızlandırdı. Sarı kırmızılıların defans için alternatifi ise River Plate forması giyen Eder Alvarez.

Ancak kadrosundaki yabancı oyuncuları gönderemeyen ve 2 yeni transferine dahi şu ana kadar yer açamayan sarı kırmızılılar, bu konuda sıkıntı yaşıyor.

AMRABAT GÖRÜŞLERİ DEĞİŞTİ
Dany'nin henüz takımdan ayrılmaması Riera'nın da kendisine gelen teklifleri Galatasaray'dan aldığı yıllık 3 milyon euro nedeniyle reddetmesi yönetimi zora soktu. Üstelik Bruma ve Aydın'ın yaşadığı ciddi sakatlıklar, elinde kanat oyuncusu azalan Mancini'nin Amrabat konusunda fikir değiştirmesine neden oldu. Yaşanan bu gelişmelerden sonra İtalyan çalıştırıcının yabancı stoper isteği için yer açmaya çalışan Galatasaray Yönetimi, çare üretmeye çalışıyor.

GENÇLEŞTİRME OPERASYONUNUNA DEVAM
Transfer döneminin sona ermesine kısa bir süre kala, Galatasaray gençleştirme operasyonuna da devam ediyor. Borussia Dortmund forması giyen koray günter yeniden gündeme geldi. Sarı kırmızılıların önümüzdeki günlerde koray için alman kulübü ile masaya oturması bekleniyor. Galatasaray daha önce de koray'ı listesine almış fakat transfer gerçekleşmemişti.