Antalyaspor beraberliğinin ardından İstanbul'a gecenin ilerleyen saatlerinde gelen ve 200 taraftarın desteğini arkasına alan Galatasaraylı futbolcular sezon sonuna kadar Florya'da taraftarla bir araya gelemeyecek.

Beşiktaş derbisi öncesi takıma moral vermek için idmanının taraftara açılma talebine Mancini'nin olumsuz yanıt verdiği öğrenildi. Fenerbahçe derbisi sonrasında tesislere takımı uyarmak için gelen taraftarların futbolcularla yaşadığı gerilimli dakikaların ardından İtalyan teknik adamın "Sezon sonuna kadar idmanları taraftara kapatıyorum" dediği gelen haberler arasında. Bu arada dün takımla bir toplantı yapan ve Antalya'da yenilen goller için takımı sert bir dille uyardığı ve "Çalıştığımız her şeyi unuttuğunuz bir maçtı. Derbide kendinize gelirsiniz" dediği öğrenildi.

YÜZLER ASIKTI

Galatasaray, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarına ara vermeden başladı. Futbolcuların Antalya beraberliği yüzünden yüzleri asık çıktığı idmanda sakatlıkları süren Aurelien Chedjou ve Hakan Balta, yardımcı antrenörler eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Mancini'nin iki oyuncunun da Cumartesi akşam oynanacak olan derbiye yetiştirilmesini istediği öğrenildi.

Sabah