Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ve oyunculardan Fernando Muslera, FC Kopenhag ile Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda oynanacak mücadele öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlıyor.

"KOPENHAG'A SAYGIMIZ FAZLA"


İlk olarak sözü alan Muslera, "Real Madrid karşısında kötü başladık. Torino'da aldığımız puan çok önemli. Kopenhag'ın durumuna ve gücüne saygımız çok fazla. Biz Çarşamba günkü ve ondan sonraki karşılaşmayı kazanabilecek güce sahip bir takımız." ifadelerini kullanırken, savunma oyuncularının performansının kendisini etkilemediğini belirtirken,  "Benim için değişen bir şey yok. Ben son iki senedir bu iki oyuncuların hepsinle oynuyorum. " dedi.

"TARAFTARIN 'TERİM' DEMESİ NORMAL"

Mancini ise, kadroyu henüz tamamiyle oluşturmadığını, "Takımı belirledim ama birkaç eksiğim var. Kafamda karar vermedim. Terim'in ismini taraftarın söylemesi normal. Çok büyük başarılar kazandırmış bir isim. Bu durumun beni çok da fazla etkilememesi lazım. " sözleri ile gösterdi.

"JUVENTUS MAÇI GRUBU ÇÖZER"

Kopenhag'ı ciddiye alacaklarını vurgulayan İtalyan teknik adam, "Nasıl oynayacağımızı sahada göreceğiz. Torino'da aldığımız 1 puanla grubu açık bir hale getirdik. Son hafta Juventus'la oynayacağımız maçta grubun düğümü çözülecektir. Kopenhag maçında hata yapmayacağımızı umuyorum. Kopenhag'ı küçümsememiz lazım. Bu maçı kazanıp ondan sonraki maçlara tek tek odaklanmamız gerekiyor. " diye konuştu.

SOL BEKTE KİM OYNAYACAK?

Hakan Balta'nın sakatlığı sonrası sol bek konusunda kesin kararını vermediğini belirten Mancini, "Sol beke karar vermedim. karar vermediğim birkaç husus daha var. Önümüzde akşam ve sabah antrenmanı var. Antrenmandan sonra karar vereceğim. " ifadelerini kullandı.

"KOPENHAG İYİ DEFANS YAPIYOR"

Danimarka ekibinin özelliklerini ön plana çıkaran teknik adam, "Kopenhag sağlam bir takım. Kopenhag iyi defans yapan, sahada iyi yayılan, duran topları iyi kullanan ve kontrataklara iyi çıkan bir takım. Şampiyonlar Ligi'nde kolay diyebileceğimiz bir rakip artık yok. Ne şekilde başlayacağımızın yanı sıra oyunun genelinde sergileyeceğimiz futbol ve alacağımız sonuç önemli. " şeklinde belirtti.

"KONTRATIMDA MADDE YOK"

Kontratında İtalya için özel bir madde olduğu iddia edilen Mancini, "Kontratımda herhangi bir madde yok. İşimi iyi bilen profesyonelim. Burada 3 senelik kontratım var ve kontratımın sonuna kadar Galatasaray'a konsantreyim. " sözleri ile bunun doğru olmadığını gösterdi.

"KONDİSYONLA İLGİLİ SORUYU CEVAPLADIM"

Takımın kondisyonuna yönelik eleştirileri sorulan antrenör, "Takım kondisyonuyla ilgili direkt bir şey söylemedim. Sadece sorulan soruya cevap verdim. Sezon devam ediyor. Takımı devraldık. Benim oyuncularla aramda ilişkinin kurulması ve istenilen seviyeye gelmemiz 10 günde olacak bir şey değil. Zamanla istediğimiz adımları atacağız. " diye konuştu.

BURAK İÇİN BU SÖZLER...

Sneijder'in performansı üzerinden Burak Yılmaz sorusu yöneltilen tecrübeli hoca, "Sadece Wesley ile konuşmuyorum, futbolcularımın hepsiyle konuşuyorum. Wesley, Karabük maçında gerçekten iyi oynadı. Burak'a gelirsek golcülerin bazen böyle durumları oluyor. Bir gol attıktan sonra arkası geliyor. Bu durum Burak için de Umut için de ve diğer golcüler için de geçerli. Onların yapması gereken çalışmaya devam edip maçlarda güzel oyunlarını sürdürmeleri. " sözlerini kullandı.

"HESAP YAPMADIM, BRUMA KADRODA"

Devler Ligi için bir puan hesabı yapmadığını belirten Mancini, "Şampiyonlar Ligi ile ilgili hesap yapmadım. Maç maç bakacağız. Önümüzde Kopenhag var. Bu maçı kazanarak geçip sonrasında önümüze bakacağız. " derken, Bruma'nın 18 kişilik kadroda olacağını belirtti ve basın toplantısını noktaladı.

SAYFA DEVAMLI GÜNCELLENMEKTEDİR !!