Türk Telekom Arena’da geçtiğimiz salı günü oynanan kupa maçının bitimini beklemeden soyunma odasına giden ve sinirlendiği gözlenen Mancini’nin, dün basına kapalı gerçekleştirilen idmanda da yüzünün hiç gülmediği öğrenildi. Ortaya konulan kötü performanstan dolayı oyuncularını eleştiren İtalyan teknik adamın, antrenman esnasında da çalışmayı sık sık durdurarak uyarılar yaptığı bildirildi.

Başarılı çalıştırıcının, Elazığspor maçına büyük önem verdiği, Juventus sınavı öncesi özel bir çalışma programı uygulattığı kaydedildi. Sakatlığı geçen Muslera’nın bugün sahada olabileceği açıklanırken, tecrübeli file bekçisinin, muhtemel bir sakatlık korkusuyla ayak parmağına özel bir bandaj yapılarak sahaya çıkacağı vurgulandı. Tedavileri tamamlanan kaleci Muslera ve Eboue’nin, antrenmanın tamamında takımla çalıştığı belirtildi.

Wesley Sneijder de tedavisini tamamlayarak İtalya’dan İstanbul’a döndü. Sarı-Kırmızılı futbolcuların dün yönetici ve teknik heyetin bulunmadığı toplantıda bir araya geldiği açıklandı. Saha içinde yardımlaşma konusunda birbirlerine söz veren oyuncuların, geride kalan maçları puan kayıpsız kapatmak için birlik beraberlik mesajları verdikleri ortaya çıktı. Mancini’nin de kaptanları tek tek arayarak teşekkür ettiği bilgisi alındı.

Sarı-Kırmızılı yönetimin de Elazığspor ve Juventus maçlarının ardından takımdan gönderilecek oyuncular konusunda son kararını vereceği, adımların da hiç vakit kaybetmeden atılacağı ifade edildi.


Zaman