Lider F.Bahçe ile puan farkını 4’e düşüren sarı-kırmızılılar şampiyonluk için umutlanırken Antalya maçı ile birlikte teknik direktör Roberto Mancini de artık deplasman kayıplarına da bir son vermek istiyor. Bu sezon deplasmanda sadece ligin son iki sırasındaki Kayseri ve Erciyes’i deviren Cimbom, Beşiktaş maçından da hükmen 3-0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Dış sahada bırakılan toplam 16 puan Cimbom’a zarar verirken Mancini de iç sahadaki etkili performansı (8 galibiyet, 2 beraberlik) artık rakip sahalarda da göstermek istiyor.

SET HÜCUMU HAZIR

Mancini bu serinin başlangıcını Antalya’da yapmak isterken hafta boyunca da bunun hazırlıklarını yaptı. Takıma 1 gün izin verip dinlenmelerini isteyen İtalyan hoca, yeni transferlerle birlikte eline geçen rotasyon fırsatını da kullanacak. Ligde son 6 maçta kalesini gole kapatan Mancini’nin öğrencileri hafta boyunca idmanlarda ise gol çalışmaları yaptı... Özellikle set hücumları ve kanat ortalarına öğrencilerini hazırlayan deneyimli teknik adam, duran toplarda ise Burdisso ve Drogba’yı koz olarak sürekli çalıştırdı.

Antalya maçı ile birlikte zorlu bir periyoda girecek olan Cimbom, lig ve kupada zirveyi zorlarken bir yandan da Şampiyonlar Ligi’nde 26 Şubat ve 18 Mart’ta Chelsea maçları ile Avrupa arenasına çıkacak.


AMK