Futbolcularıyla bir konuşma yaptığı görülen Mancini'nin, kalan maçlarda tam konsantrasyon ve daha fazla hırslı bir takım görmek istediği öğenildi. Mancini, takımla yaptığı bu konuşmanın yanında Burak Yılmaz ile özel olarak ilgilenip, birebir çalıştı. Ayrıca, Selçuk İnan'ın durumu konusunda bilgi alan İtalyan hoca, yıldız orta saha oyuncusunun Konyaspor maçına yetişmesini istedi.

FARKLI İSİMLER DENEDİ

Taktik çalışma sırasında daha farklı bir 11 ve anlayış belirleyen Mancini'nin, Drogba'yı derbi öncesi riske atmayarak Umut Bulut'a forvette yer verecek. Stoperde yer alacak isimler konusunda henüz net bir karar vermeyen İtalyan teknik adam, Hakan Balta ve Semih Kaya ikilisini denedi.

Orta sahada cezalı Felipe Melo yerine Yekta Kurtuluş'u oynatacağı görülen Mancini'nin, deneyimli Türk oyuncunun topla driplingleri ve pas becerisi nedeniyle bu tür bir karar aldığı öğrenildi.

Selçuk İnan'ı bu antrenmanda zorlamayan Mancini, Milli futbolcu yerine Ceyhun Gülselam'ı denedi. Selçuk Konyaspor maçında görev alamazsa, Ceyhun Gülselam büyük ihtimalle şans bulacak.

Sporx