Alex Telles’in transferini imza aşamasına getiren Galatasaray, Mancini’nin istediği oyuncuları sezon biter bitmez takıma kazandırmak için yoğun bir çaba sarfediyor. Ünal Aysal’ın transfer piyasasında takımdaki eksik yerleri takviye etmek istediklerini ve daha güçlü bir Galatasaray olacağı müjdesini vermesinden sonra transfer için elini çabuk tutan Galatasaray Antalya’da oynanacak Celtic, Ajax ve Trabzonspor maçlarına kadar transferleri bitirmek istiyor.

Eurosport’un haberine göre, Sol bek için Telles’le prensip anlaşmasına varan Galatasaray, stoper transferi için de Almanya’ya çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Milli takımın stoperi olan Ömer Toprak için Galatasaray yönetimi Leverkusen’le görüşmelere başladı bile. Almanya’da yetişen ve 2007-2011 sezonları arasında Freiburg’da oynayan yıldız futbolcu gösterdiği performansla 2011 yılında Leverkusen’e transfer olmuştu.

Fatih Terim de istemişti

Fatih Terim döneminde de adı bir çok kez Galatasaray ile anılan yıldız futbolcu Mancini döneminde de transfer listesinin en başında yer alıyor. Bu transfer için Galatasaray yönetiminden Bülent Tulun’un Leverkusen ile olan görüşmeleri yürüteceği belirtiliyor.

Şampiyonlar Ligi’nde oynayamayacak

Ömer Toprak transferinde ki tek sıkıntı ise Şampiyonlar Ligi’nde Leverkusen forması giymiş olması. Ancak buna rağmen hem yabancı kısıtlaması hem de oyuncu kalitesi açısından özellikle Tugay Kerimoğlu’nun Mancini’ye olumlu bir rapor verdiği ve İtalyan hocanın da bu rapor doğrultusunda transfer onay verdiği aktarılıyor.