Roberto Mancini, her fırsatta yönetime yeni bir stoper istediğini iletirken Dany ile de mutlaka yolların ayrılmasını talep etti. Sarı-kırmızılı yönetim, çok sayıda isimle görüşürken Rhodolfo ve Astori, İtalyan teknik adamın en çok istediği oyunculardı.

HeItInga ile anlaşan yönetim Roberto Mancini'den veto yerken Interli Andrea Ranocchia ise yüksek bedele takılmıştı. Ancak devre arasında kampa bir türlü katılmayan yeni stoper transferi nedeniyle Mancini de elindeki imkânlarla yola devam ediyor.

Elazığ karşısında Dany'nin sahaya ilk 11'de sürülmesi ile herkesi şaşırtmıştı. Mancini'nin, Dany ile de yolların ayrılmasını sık sık yönetime iletmesinin ardından önceki gün sahaya sürmesi kafaları karıştırdı.

KARŞISINA?ÇIKTI!
Kamerunlu oyuncu kendine takım arayışlarını sürdürürken G.Antep, R.Betis, Basel ve Trabzon gibi kulüplerle imza aşamasına geldi. Ancak Dany'nin karşısına bu kez hocası çıktı ve transferi durdurdu. Dün de takımla antrenmana çıkan Dany'nin bu durumunun altında Mancini'nin yönetimden isteği çıktı.

Yeni bir stoper alınamaması nedeniyle Mancini, Kamerunlu oyuncunun gönderilmesini de veto etti. Yönetimle bir görüşme yapan deneyimli hoca, "Stoper gelmeden Dany gidemez. Yeni oyuncu geldikten sonra gönderebilirsiniz" diyerek hem idarecilere mesaj yolladı hem de kadroda sıkıntı yaşanmaması için yeni bir plan yaptı.


Skorer