Roberto Mancini, "İlk yarıda gerçekten mükemmel oynadık, her şey mükemmeldi. Ama ikinci yarıda ne olduğunu bende anlamadım. İkinci yarıda 4-5 hata yaptık ve bunun bedelini ödedik. Bu seviyede bu hataları yapmamak lazım ve bu şekilde hata yaparsanız Real Madrid gibi takım cezayı keser, bu basit hataları anlamakta güçlük çekiyorum" diye konuştu.

"10 Aralık'taki Juventus maçı hedef maçımız" diyen Mancini, "Özellikle taraftarın desteğine çok çok ihtiyacımız olacak, onların bizi itmesi gerekiyor, onların son dakikaya kadar desteklemesi gerekiyor. Çok kritik bir maça çıkıyoruz. Gelsinler bizi desteklesinler" dedi.

Roberto Mancini, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında ise Real Madrid’in çok iyi oyuncuları olduğunu belirterek, “Eğer onlara fırsat verirseniz sizi teslim alırlar” diye konuştu.

Savunmada yaşanan sıkıntı ile ilgili gelen bir soruya Mancini, “Defansta oldukça problemiz var. 10 defans oyuncumuz var ama gol yemeye devam ediyoruz. Bu problemi çözmemiz gerekiyor. Bir ay boyunca çok daha iyi çalışmamız lazım. Bu tip hatalarla kazanmamız çok zor. Çünkü bu hataların geri dönüşü yok” şeklinde cevap verdi.