DHA - İtalya Milli Takımı'nı çalıştırıp çalıştırmak istemediği sorulan Mancini, "Bu, çok güzel bir şey ve dünyada futbol için en iyi seviye. Gerçekten hoşuma giderse elbette yaparım. Neden olmasın? Ancak şimdi burada, Galatasaray'dayım ve bir sorun yok" ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea'nın teknik patronu José Mourinho ile ilişkisinin nasıl olduğuna değinen Mancini, "İki meslektaş olarak birbirimize selam vermekle yetiniyoruz" dedi.

İtalyan teknik adam, İstanbul'da Chelsea ile karşılaştıkları maça ilişkin de, "İkinci yarıda çok iyiydik. İlk yarıda ise korkuyorduk ve onlara çok fazla alan bıraktık. Sonuç olarak böyle gayet iyi. Londra'da oyunumuzu ortaya koyacağız" açıklamasını yaptı.  
 
HAKEMLER İÇİN HAYAT ZOR

Mancini, Türkiye'de de, İtalya'da olduğu gibi hakemlerle ilgili sorunlar olduğunun öne sürülmesi üzerine, "Hakemler her yerde sorunlu, gerek İtalya'da, gerekse de Türkiye'de, ama bu normal çünkü hemen karar vermek zorundalar ve hatalar da yapıyorlar. Hakemlik gerçekten zor bir meslek, aynen antrenörün üstlendiği sorumluluğa sahipler. Ancak bu kariyeri seçen, bilerek seçiyor" şeklinde konuştu.