GSGAZETE - Muslera'nın yokluğunda Eray İşçan'a güvendiğini belirten Roberto Mancini, ""Eray Şampiyonlar Ligi tecrübesi olmayan genç bir oyuncu ama biz ona güveniyoruz. Muslera için zor bir durum. Çok büyük bir risk almamak için biz takıma alma gerekliliği görmüyoruz. Biz bir risk alırsak 5-10 dakika sonra oyundan çıkmak zorunda kalabilir" dedi. 

Takımda ve oyuncuların yerlerinde değişiklik olacağıyla ilgili gelen bir soruya Mancini, "Sneijder önemli bir oyuncu onun yokluğunu hissedebiliriz ama onun yerine oynayacak oyuncularımız da var. Yarın karar vereceğiz. Dany sol bek değil. Zaten sol bek onun bölgesi değil. Riera'nın son zamanlardaki performansı iyi. 2-3 seçeneğimiz  var yarın karar vereceğiz hangisinin oynayacağına." ifadelerini kullandı.

Zor bir grupta olduklarını belirten İtalyan teknik adam, "5 haftada değişim zor, takım iyi çalışıyor. Çok yoğun çalışıyoruz takım iyiye gidiyor. Çok zor bir grupta yer alıyoruz ancak herşeyi yapabiliriz. Grubun favorileri Real Madrid ve Juventus olarak görülebilir ama biz de elimizden geleni yapacağız. Kopenhag maçını kazanmak için geldik. İstanbul'daki maçtan daha zorlu olacak. Kadroda pek fazla değişiklik yapmayı düşünmüyorum. Buraya kazanmak için geldik ama 1 puan da bizim için iyi olur" şeklinde konuştu.

Kamerunlu savunma oyuncumuz Chedjou ise şöyle konuştu;

"Semih genç bir oyuncu. İyi bir karaktere sahip bir oyuncu. Benim için savunmada kimle birlikte oynadığım fark etmiyor. Herkesle başarılı olmak için mücadele ediyorum. Kendimi tam olarak iyi hissetmiyorum ama hocamız karar verecek oynayıp oynamayacağıma. Yeni bir hocayla yeni bir taktik uyguluyoruz. Bu da biz savunma oyuncularını tabii ki etkiliyor. Hocanın verdiği taktiklerle elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz."