F.Bahçe'nin puan kaybı yaşadığı haftaları iyi futbol ve 3 puanlarla değerlendiren Galatasaray’da, rakibi ile arasındaki farkı 4’e indirmenin mutluluğu yaşanırken teknik direktör Roberto Mancini, futbolcuların sevincini ikiye katlayacak bir hamlede daha bulundu.

İtalyan çalıştırıcı, futbolcuların eşleri ve kız arkadaşlarıyla daha fazla vakit geçirmesi için 14 Şubat Sevgililer Günü’nde oyuncularına izin verdi. Son haftalardaki yüksek performansın mükafatı olan sürpriz izin sonrası ise Mancini, dünkü antrenman öncesi sarı kırmızılılarla bir toplantı yaptı ve takımını uyardı.

ALINACAK 42 PUAN VAR

Puan farkının erimesi ile birlikte son günlerde G.Saray’ın şampiyonluk ihtimalinin kamuoyunda fazlaca konuşulması sonrası tecrübeli futbol adamı geçiş sürecini atlattıklarını belirtip “Artık kritik haftalara giriyoruz. Rakibe bakmayın. Rakibin değil artık sizin ne yaptığınız önemli, buna konsantre olmalıyız. Biz kotamızı doldurduk. Kaybedebileceğimiz kadar maksimum puan kaybı yaşadık” ifadelerini kullandı.

Önlerinde 14 maç ve alınacak 42 puan olduğunun altını çizen İtalyan hoca “Biz bu farkı kapatabileceğimize inanıyorduk. Şimdi bu gidişi sürdürüp, iyi bir ekip olduğumuzu göstermeliyiz” sözleriyle hem takımını uyardı hem de motive etti.