Mancini maçtan sonra yaptığı açıklamada 27 Kasım'da Real Madrid ile oynayacakları maçı es geçerek Juventus karşılaşmasına odaklanmaları gerektiğini söylemesi şaşkınlıkla karşılandı.

Kaybetmeyi hak etmediklerini belirten Mancini, "Sonuç kötü ama kaybetmeyi hak ettiğimizi düşünmüyorum. Bu maçı kazansaydık son maçta belki "Beraberlik yeter" diyebilirdik ama şimdi Juventus'u yenmek zorundayız. Öncelikli tercihim Ceyhun oldu. Mağlupken illa 5 hücumcuyla bastırmak durumunda değiliz. İkinci yarıda hiç pozisyon vermedik. Tek eksiğimiz goldü." dedi.

Muslera'nın yokluğunda forma giyen genç eldiven Eray İşçan'ın da performansına değinen İtalyan teknik adam, "Eray iyi oynadı. Sneijder bizim için vazgeçilmez bir oyuncu ama onun eksikliğine rağmen çok pozisyon ürettik. Ancak gol yememeyi becermemiz lazım. Takım bırakın beraberliği mağlubiyeti bile değil galibiyeti hak etmişti."

Madrid maçını es geçerek,"Soyunma odasında çok fazla bir şey söylemeye gerek yoktu onlar da çok üzgündürler. Aslında iyi oynadılar ama şu anda son yapmamız gereken Juventus'u yenmek." şeklinde konuştu.