Galatasaray'da yeni sezon için Mircea Lucescu iddiaları artık tavan yaparken Roberto Mancini ile Ünal Aysal arasındaki gerilimin doruk noktasında olduğu ortaya çıktı.

Karabükspor deplasmanında Mancini'nin 0-0 beraberlik sürerken Didier Drogba'yı 90+'da gole ihtiyaç duyulan bir anda oyundan almasından sonra Ünal Aysal'ın gözünden düşen Mancini'nin bu durumdan dert yandığı belirlendi. İtalyan teknik adam ilk günlerdeki desteği göremedini ifade ederken yakın çevresine şu ifadeleri kullandı:

"YANIMDA HİSSEDEMİYORUM"

"Bizim başkan çok değişti. İlk günkü çizgisinde değil. O günlerde proje için gelmiştim ama şu an başkanı kendi yanımda hissedemiyorum. İlk günkü konuştuklarımızdan çok uzağız." Bu sözler Ünal Aysal ile Mancini'nin aralarında buz dağı oluştuğunun belgesi olarak sunulurken Mancinin'nin bu durumdan rahatsız olduğunu sık sık dile getirdiği ve sezon sonunu da merakle beklediği belirtildi.

MANCİNİ 3 ÇİLEK İSTEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Ünal Aysal ile gelecek sezonla ilgili planlar yaptığı haberlerine sert tepki gösteren Mancini'nin basın toplantısında bu durumu sert dille yalanlamasının sırrı da çözüldü. Mancini, "Başkanımıza bir rapor sundum. Top Class oyuncular istedim. Ancak bu isteğim için gereken bütçeyi onaylamadı. Bu konuda bir adım da göremedim" ifadelerini kullanırken Ünal Aysal'ın "Çilek devri bitti, kiraz devri başladı" sözlerinin de aslında fotoğrafı tamamlaması dikkat çekti.

"İSTİFAYA MI ZORLUYORLAR?"

Mancini'nin yakın çevresine bu şekilde dert yansıması sonrası "Başkan beni istifaya mı zorluyor?" mesajı verirken G.Saray'da yönetimin Mircea Lucescu'yu sert dille yalanlamasına rağmen tüm planın İtalyan hocanın tazminatsız gitmesi olduğu öğrenildi. 2 yıl için 9 milyon euro tazminatı bulunan Mancini, Türkiye Kupası'nı alamaz Şampiyonlar Ligi'ne de kalamazsa hiçbir isteği yapılmayacak. Mancini giderse yerine de Lucescu ile masaya oturulacak.