7 Temmuz'da İstanbul'da toplanacak olan takım, 11 Temmuz'da ise Avusturya'ya hareket edecek. Fakat Prandelli'nin elinde 35 kişiyi aşan bir kadro var ve bu oyuncuların tümünün yurt dışı kampına götürülmesi mümkün gözükmüyor. 

Ne Prandelli ne de yardımcılarının ise 3-4 günlük süre içinde eleme yapmaları olanağı var... Vatan Gazetesi'nin haberine göre; işte burada devreye G.Saray'ın eski hocası Roberto Mancini ve ekibi girecek. Prandelli ve beraberinde İstanbul'a gelecek olan ekibi anlaşmanın yapılmasının ardından kolları sıvarken ilk iş olarak Mancini ve antrenörleri ile temasa geçerek kadro yapılanmasını konuştular.

Geçtiğimiz yıldan kafasında oluşturduğu kamp programını öğrenen ve oyuncular konusunda kağıt üstünde de olsa fikir sahibi olan Prandelli, buna göre de listesini oluşturacak. Ancak bu listeye yönetimin de isteği ile geçtiğimiz sezon planlarda yer almayan Amrabat gibi bazı oyuncuları da ekleyecek olan İtalyan çalıştırıcı son kararını ise takımla birlikte yapacağı idmanların ardından karar verecek.

25 kişilik kadro ile Avusturya'ya gitmeyi planlayan Prandelli, Mancini'nin raporuna göre kamp kadrosunu şekillendirirken yapacağı antrenmanlar ve hazırlık maçlarının sonrasında 2. kez transfer raporu verebilir.

Vatan