10 kişilik Real Madrid’den alınan 4-1’lik yenilginin ardından özellikle savunmayı eleştiren Roberto Mancini, oyuncularının moral bozukluğunun Kasımpaşa maçına yansımasından endişe duyuyor.

Bu yüzden de İtalyan hocanın, Kasımpaşa maçında çok ciddi bir revizyona gideceği öğrenildi. Mancini bu hamlelerle takımın üzerindeki olumsuz havayı hafifletmeyi ve ligde puan kaybı yaşamanın önüne geçmeyi planlıyor. Real Madrid maçından sonra oyuncularıyla yaptığı birebir görüşmelerde, özgüvenlerini yeniden kazandırma adına terapi uygulayan Mancini’nin, kadroda da ciddi bir revizyona gitmesi bekleniyor.

Kaleye gelen 4 topun da gol olması nedeniyle eleştirilen Eray’ın yerine Muslera yeniden formasına kavuşacak. Chedjou, Dany, Bruma, Amrabat da formalarını kaybedecek. Bu isimlerin yerine sakatlığı geçen Sneijder, Burak Yılmaz ve Semih Kaya, 11’e girecekler.

BURAK SOLDA DROGBA FORVET

Sivasspor maçında forvette oynayan Burak Yılmaz, yeniden sola geçiyor.Yedek kalan Drogba, yarın oynanacak K.Paşa maçında forvette sahaya çıkacak. R.Madrid mücadelesinde yedek kulübesinde oturan Burak Yılmaz ise yeniden sol açıktan görev alacak.