Galatasaray ligde, kupada ve Şampiyonlar Ligi'nde kritik bir sürece girerken teknik direktör Roberto Mancini, çok önemli planlar hazırlığında.

Bir yandan gelecek sezonun takımını kafasında oturtmaya çalışan İtalyan teknik direktör Roberto Mancini, bir yandan da üç kulvarda başarı hedefliyor. Bunun için önemli planlar düşünen İtalyan hoca bugünlerde gece gündüz çalışıyor.

Oyuncularını uyardı

Ligde göreve geldikten sonra ilk çıktığı maç olan Akhisar'la hafta sonu önemli bir maça çıkacak olan Galatasaray'da teknik direktör Mancini, tüm dikkatini bu maça yoğunlaştırmış durumda. Oyuncularıyla yaptığı toplantılarda artık puan kaybına hiç mi hiç tahammülümüz yok diyen Mancini, evinde oynayacağı Akhisar maçını kazanarak hem zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek hem de geçen hafta kaybedilen puanları telafi etmek istiyor.

5 maçta bambaşka bir Galatasaray

Akhisar'la başlayan 5 maçlık kritik süreçte haftaya Karabük deplasmanına gidecek olan Galatasaray, sonrasında ise Chelsea ile Şampiyonlar Ligi'nde kritik bir maça çıkacak. Chelsea maçı dönüşünde Kayseri ile içerde oynayacak olan sarı kırmızılılar ardından Türkiye Kupası yarı finalinde Bursaspor ile karşılacak. Üç kulvarda da başarı hedfleyen İtalyan hoca önlerindeki kritik 5 maçta kayıp yaşamak istemiyor. Bu 5 maçın kendileri için ne kadar önemli olduğunu oyuncularına aktaran Mancini, antrenmanlarda takımı motive etmeye çalışıyor. Sezon sonunda ligde ve kupada ipi göğüslemek isteyen Mancini, Şampiyonlar Ligi'nde de en azından çeyrek final görmek istiyor.

5 maçlık çılgın plan!

Önlerindeki 5 maçın şampiyonluk için bir reçete olarak kabul eden Roberto Mancini, yakın çevresine kazandıkları her maçın kendileri için ekstra bir güven kaynağı olacağını belirtiyor. Ligde Şampiyonluğun her defasında uzak olmadığını belirten İtalyan hoca kupada oynayacakları maçta da sürprize müsade etmeden finale yürümek istiyor. Akhisar maçından önceki son antrenmanda oyuncularına krtik bir sürece girdiklerini aktaracak olan başarılı hoca bu 5 maçtan en az hasarla çıktıkları takdirde istedikleri hedeflere birer birer ulaşabileceklerini takıma aktaracak.

AMK