Galatasaray'ın 1 numarası dün GS TV’de katıldığı Aslan Meclisi programında önemli açıklamalar yaptı. Aysal’ın gündeme getirdiği en önemli konu Mancini’nin geleceği ile ilgili sözleriydi: 

“Eğer bir sistemi bozuyorsam çok zorlanmışım demektir. Bunun egolarla parayla alakası yok. Parayı da buluruz egoyu da yeneriz. Ergin Ataman’dan ve Mancini’den bunun için yardımcılığı buldu. Mancini’nin fikrini 15 Haziran’a kadar değiştirme hakkı var. Mancini bizim yabancı kısıtlamamızı biliyor. Oyuncu sınırlarımızı biliyor. Kendisinin de birtakım hedefleri var. Tamam mı devam mı kararı onun kararıdır.”

‘GiDECEKLER BELLi’

Ünal Aysal transfer çalışmalarıyla ilgili olarak ise şu bilgileri verdi: “Fazla transfer düşünmüyoruz. Çünkü biz şubat ayında bu hakkımızı fazlasıyla kullandık ama bunu yaparken bir program dahilinde yaptık. Çoğu gençlerdi. Oynayabilecek olanlar zaten oynadı. Önümüzdeki sene oyuncuların daha büyük bir kesimi oynayacak. Ama hiçbir takımda olmayan bir kadro zenginliğimiz var. Bizim 12-13 oyuncumuzu ya bir yerlere kiralamamız gerekiyor. Bir kısmı ile de vedalaşmamız gerekiyor. Gidecek oyuncular belli.

Yabancı sayısını düşürmemiz gerekiyor. O oyunculara en sağlıklı şekilde başka kulüplerde görev arıyoruz. Ocak ayı gibi kısa bir süre değil uzun bir süre var. Sabırlı bir şekilde yapmayı planlıyoruz.”

AÇIKLAMALARIN TAMAMI BURADA