Maçı değerlendiren sarı-kırmızılı yöneticiler, “Bazı şeyleri erken konuşmanın ne kadar yanlış olduğu ortaya çıktı. Puan farkı 10 iken de şampiyonluk konusundaki yaklaşımlar doğru değildi. Bizim baştan beri söylediğimiz şeylerin bir nevi kanıtı oldu Bursa maçı. Devre biterken biz ‘ikinci devre çok farklı olacak’ diyorduk. Mancini takımı tanımaya başladı, eksiklikleri gördü ve ona göre transferler yapıldı. Yenilerin henüz katkısı yok ancak onlar da takıma girecekler. Bursa maçı önemliydi ama Eskişehir maçında da bunun devam etmesi lazım” yorumunu yaptı.

‘Fikstür de ortada’

İkinci yarının ilk haftasında Fenerbahçe’nin kazanıp, kendilerinin Gaziantepspor ile  berabere kalmasının ardından Bursa galibiyetiyle beraber iddialarını gösterdiklerini belirten idareciler, “28.hafta Fenerbahçe ile Türk Telekom Arena’da oynayacağız. Bu maçla Fenerbahçe’nin şampiyonluğu ilan edeceğini düşününler hatta bunu yüksek sesle dile getirenler oldu. Hedefimiz belli. 28. haftadaki o maçta liderliği almak. Fikstür de ortada. Rakibimizin zorlu maçları var. Şampiyonluğu inanıyoruz. Taraftar, yönetim, futbolcular özetle bütün Galatasaraylılar. İnanmadan hiçbir şey başaramazsınız” ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı idareciler bu görüşlerini destekleyecek, “Erken form tutan takımlar sezon içinde sorun yaşarlar. Sonradan form tutanlar ise mevsim iyi bitirirler” mesajını da verdi.