Galatasaray’ın İtalyan hocası, Terim’in koltuğuna oturduktan sonra Juventus ve Akhisar maçlarında takımın başında yer alırken, bu karşılaşmalarla birlikte idmanlarda sürekli notlar tuttu. Ünlü hocanın defterinde tesislerden, futbolculara kadar birçok konuda önemli tespitler yer alıyor. Mancini bu notları zaman zaman yönetimle de paylaşırken, gördüğü eksikliklerin düzeltilmesini istiyor.

YEDEK KULÜBESİ YETERSİZ


Yedek kulübesi çok yetersiz Cim-Bom’un hocasının “Kara Kaplı Defteri”nde yer alan en önemli konulardan birisi Metin Oktay Tesisleri ile Türk Telekom Arena Stadı’nın zemini. Aslan’ın teknik patronu bu konudaki şikayetlerini yönetime bildirip, bir an önce düzeltilmesini istedi. Yine Mancini’nin en çok şikayet ettiği konulardan birisi de yedek kulübesinin yetersizliği. Buraya kaliteli takviyeler isteyen İtalyan çalıştırıcı, takımda en çok sıkıntı çektiği mevkileri ise sağ açık, sol bek, stoper ve sol açık olarak belirledi. Dany ve Amrabat’ı yetersiz bulan çalıştırıcı, özellikle bu iki mevkiye takviye talep etti.

OYUNCULARIN GENELİ ÇOK GÜÇSÜZ


Bruma’nın oyun disiplini eksik Roberto Mancini’nin futbolcularla ilgili olarak aldığı notlar ise şöyle: Muslera: Yan topları zayıf, bu yönünü geliştirmeli. Semih: Yavaş, özellikle topu oyuna sokmada hızlanmalı. Chedjou: Çok tecrübeli, faydalı bir oyuncu, ama daha çok sorumluluk almalı, takıma katkı sağlamalı. Hakan Balta:?İleri daha çok çıkmalı ve geliş gidişlerde süratli olmalı. Burak: Daha çok koşmalı. Melo ve Selçuk: Ofansif yönlerini öne çıkarmaları gerek. Sneijder: O?da sorumluluk almıyor, biraz daha güçlenmeli. Bruma: Güçsüz ve oyun disiplini zayıf.