Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, genç yeteneklerle yakından ilgileniyor... İtalyan hocanın son gözdesi U19 takımından İbrahim Coşkun oldu. Mancini, 18 yaşındaki futbolcuyu bugün yapılan antrenmanda takımla birlikte çalıştırdı.

Sezon başında Auxerre'den bedelsiz olarak transfer edilen İbrahim, savunmaya yönelik orta saha oyuncusu olarak görev yapıyor. Mersin'de düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda U19 Milli Takımı'ndaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken İbrahim Coşkun her iki ayağını da kullanabiliyor. İbrahim Coşkun'un yanı sıra A2 takımından Emre Can da çalışmada yer aldı.

Antrenmanda Galatasaraylı futbolcular  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Türk bayrağıyla poz verdi. Mancini çalışma öncesinde sahada oyuncularıyla kısa süreli bir toplantı yaptı. Ardından İtalyan teknik adam savunma oyuncularıyla özel bir çalışma gerçekleştirdi.

Antrenmanın ana bölümünde Galatasaraylı futbolcular dar alanda çift kale maç yaptı.

Belinde ağrıları bulunan Wesley Sneijder’in tedavisine devam edilirken Hakan Balta ve Gökhan Zan tedavilerinin ardından salon ve sahada çalıştı. Dün başarılı bir operasyon geçiren Hamit Altıntop ise hastanede dinlendirildi. Galatasaray, Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını yarın saat 15.00'te yapacağı antrenmanla sürdürecek.