Roberto Mancini'nin Inter'i çalıştırdığı dönemde 2 sezon boyunca top koşturan ve ardından saha içinden emekliliğe ayrılıp Mancini'nin yardımcısı olan Mihajlovic, İtalyan teknik adamın Inter'e kazanma mentalitesini getiren kişi olduğunu söyledi.

İtalyan basınına konuşan Sırp teknik adam, "Inter'de harika bir 4 yıl geçirdim. Mancini döneminde kazanmaya başladık, daha önemlisi kazanma mentalitesini edindik. Ardından Mourinho takımı bir seviye daha ileriye götürdü ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanıldı. Ama en büyük iş Mancini'nindi çünkü 10 yıl boyunca hiç birşey kazanamamış ve bu kazanamama duygusunu kalıtsallık haline getirmiş bir takım vardı. Mancini takıma kazanma mentalitesini aşıladı. Mourinho için her şey kolaydı çünkü Mancini çok sağlam bir temel kurmuştu" ifadelerini kullandı.

Roberto Mancini'nin yardımcılığını 2006 - 2008 yılları arasında yapan Sinisa Mihajlovic, ardından sırasıyla Bologna, Catania, Fiorentina, Sırbistan Milli Takımı'nda görev yaptı ve şu anda Sampdoria takımını çalıştırıyor.

Sporx