Jose Mourinho maçın ardından yaptığı açıklamada, "Çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Çok rahattık ve ilk dakikadan itibaren takımım sahadaydı. Deplasmanda böyle bir skor aldıktan sonra evimizde maçı kontrol etmeliydik. Savunmada sağlam olmalıydık. Biz bunu yapmadık, hücum ettik. Orta sahadaki oyuncularımızla birlikte maçı kazandık. İlk yarıda nasıl bir takım olduğumuzu gösterdik. Galatasaray'ın bir şans yakaladığını düşünmüyorum" dedi.

Mancini'ye gönderme yaptı

Mourinho, Mancini hakkında ise, "Galatasaray hakkında çok konuşmak istemiyorum. Roberto Mancini'nin takımlarını çok fazla düşündüğünüzde çok fazla sonuca varamıyorsunuz. Bazen arkada, bazen ileride 3 kişi oynuyor. Orta sahasını farklı kuruyor. Sneijder ile ileride oynuyor, Burak kanatta oynuyor. Onun takımlarını anlamak kolay değil. Bu nedenle kendi sistemimizle oynamaya çalıştık. Ve en iyi yaklaşımın bu olduğunu düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

Tavır aldı

Karşılaşmadan önce Roberto Mancini'nin yanına gitmeyen Jose Mourinho, maçın bitiş düdüğünün ardından da İtalyan teknik adamı ile konuşmadan direkt olarak soyunma odasına gitti. 

Soyunma odası koridorlarına giderken Chelsea taraftarının jestlerine karşılık veren Mourinho, maçtan önce düzenlediği basın toplantısında Roberto Mancini'nin 'yemek' teklifine şok bir cevap vererek "Aynı işi yapıyoruz diye, yemek yemek zorunda değiliz" ifadesini kullanmıştı. 

Öte yandan Jose Mourinho'nun maçtan önce Galatasaray yardımcı antrenörü Tugay Kerimoğlu'nun yanına giderek bir süre sohbet etmesi ve şakalaşması dikkatlerden kaçmadı.

Mancini, maç öncesi Mourinho'yu böyle kulübesinde ziyaret etti.