İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren ve son olarak Ziraat Türkiye Kupası'nda Medical Park Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini, bir taraftan takıma uygulamak istediği sistemi aşılamaya çalışırken, bir taraftan da savunmanın göbeğinde kimi oynatacağının kararını vermeye çalışıyor.

Sarı-kırmızılı takımı 3-5-2 sistemi ile oynatan Roberto Mancini, savunmanın ortasında kime görev vereceği konusunda kararsızlığını korurken, bu bölgeye bir transfer istediğini de sık sık güneme getiriyor.

MELO'NUN ÜZERİNDE DURUYOR

Bu bölgeye transfer yapılmadığı için teknik direktör Roberto Mancini, son karşılaşmalarda Brezilyalı oyuncu Felipe Melo'yu bu bölgede deniyor. Antalya Cup'taki Celtic, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Tokatspor ve Medical Park Antalyaspor maçlarında üçlü savunmanın ortasında Felipe Melo'ya şans veren Mancini, Brezilyalı'nın performansından memnun. Ancak Melo'nun savunmanın ortasında oynaması nedeniyle, sarı-kırmızılı takımın orta sahada zorluk yaşaması da gözlerden kaçmıyor.

BU BÖLGEYE TRANSFER İSTİYOR

Felipe Melo'yu zorunluluktan bu bölgede kullanan Roberto Mancini'nin ilk isteği ise bu bölgeye tecrübeli ve kaliteli bir oyuncu alınması ve böylece Felipe Melo'yu yeniden orta sahada kullanmak... Galatasaray'ın stoper listesinin başında Astori, Rhodolfo, Vidic yer alırken, İtalyan hoca geçtiğimiz günlerde verdiği röportajında da ''Aramıza başka oyuncular katılacak mı diye sorarsanız, belki bir tecrübeli isim defans bölgesine olabilir'' ifadelerini kullanmıştı.

Sporx