Mancini'nin F.Bahçe karşısındaki performansını görmesi sonrasında G.Saray'dan kiralık gönderilmesine şaşırması ile ilgili söylentileri değerlendiren Furkan,  "Öyle bir diyalog var mı yok mu bilmiyorum ama Galatasaray'ın hocasından böyle bir övgü duymak benim için gurur verici olur." dedi.

Sezon sonunda G.Saray'da kalığ kalmayacağı ile ilgili konuşan yetenekli futbolcu, "Öncelikle Karabükspor karar verir. Hedefim Galatasaray formasıyla başarılı olmak. Bakalım Allah büyük. Daha sözleşmem var burada. Karabükspor ile kiralık devam ediyorum. Sezon sonunda Galatasaray ne derse olacak. Kiralık git derlerse gideceğim, başka kulübe satarlarsa onlarla anlaşacağım, kal derlerse kalacağım. Ben futbolcuyum onlar ne isterlerse o olur. Ben sadece futbolcuyum, sadece futbola konsantre oluyorum " şeklinde yorum yaptı.

Galatasaray'ın çocukluğundan bu yana hayal kulübü olduğunu vurgulayan genç oyuncu, "Yurtdışında doğma-büyüme olduğum için Galatasaray'ın 2000 yıllarındaki başarıları ile birlikte insan böyle bir şey istiyor. Drogba-Sneijder gibi yıldızların da olması beni motive ediyor Galatasaray açısından." diye konuştu.

"HAK ETSEYDİM OYNATILIRDIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM"

Geçen sezon sarı-kırmızılılarda sadece 1 maç oynayan 23 yaşındaki krampon, "Ayrıldığım için üzüldüm, ama hak etseydim oynatılırdım diye düşündüm. Sadece 1 resmi maça çıktım, demek ki eksiklerim varmış. Çok çalışıyorum şu anda. Ama sadece 1 yıllık ayrıldım, sonrasına bakacağız" ifadelerini kullandı.

"SELÇUK ABİDEN ÇOK ŞEYLER ÖĞRENDİM"

Galatasaray'da geçirdiği dönem ile ilgili bir kırgınlığı olmadığını vurgulayan Furkan, "Çok şeyler öğrendim G.Saray'da. Mesela Selçuk abiden, aynı pozisyonda oynadığım isimlerden çok şeyler öürendim. Tek üzüntüm kendimi kanıtlayamadım geçen sene, fazla oynayamadım. Bu sene inşallah kendimi kanıtlayacağım. Çok çalışıyorum, istiyorum da Galatasaray forması giymek. Her oyuncu bunu ister, ben de tabii ki istiyorum." diyerek sözlerini noktaladı.