Estadio Deportivo'nun kulübe yakın kaynaklara dayandırdığı habere göre; Galatasaray, Marcao için 20 milyon Euro istedi ve Sevilla'dan gelen 10 milyon Euro'luk ilk teklifi geri çevirdi. Sevilla'nın ünlü sportif direktörü Monchi, ret cevabı üzerine teklifini 12 milyon Euro'ya çıkardı.

ZENIT'İN TEKLİFİ DAHA YÜKSEK

Bu sırada devreye giren Rus kulübü Zenit St. Petersburg ise pazarlıkları bonuslarla birlikte toplam 15 milyon Euro'ya yakın bir teklifle açtı.

MARCAO, RUSYA'YA 'SOĞUK'

Zenit'in teklifinin daha iyi olmasın karşın Marcao, Rus kulübünün gelecek sezon Avrupa'da mücadele edemeyecek olması ve La Liga'nın Rusya Premier Liga'dan daha göz önünde olması nedeniyle bu transfere soğuk yaklaştı.

MARCAO'YA 3 YIL 8 MİLYON

Monchi ise Galatasaray ile görüşürken bir yandan Marcao ile de masaya oturdu ve 3 yıllık sözleşme önerdi. Marcao'nun Sevilla'dan 3 yıla karşılık 8 milyon Euro toplam maaş aldığı da belirtildi.

Galatasaray'da Fatih Terim bilmecesi: "Haberiniz var mı?" Galatasaray'da Fatih Terim bilmecesi: "Haberiniz var mı?"

SON TARİH: 5 TEMMUZ

Monchi'nin Marcao'ya alternatif olarak Feyenoord'dan Marco Senesi'yi de tuttuğu ancak Galatasaray'ın Brezilyalı stoperinden kolay kolay vazgeçmeyeceği de belirtildi. İspanyol futbol direktörünün önümüzdeki günlerde Galatasaray'a bonuslar da içeren daha iyi bir teklif sunacağı ve transferi takım kampının başlayacağı 5 Temmuz'a kadar bitirmeyi amaçlayacağı da vurgulandı.

(Estadio Deportivo)