Avrupa Ligi'nde grup aşamalarının en iyi 11'ine seçilen Marcao'nun Brezilya Milli Takımı'na seçilme hayali devam ediyor.

Athletico Paranaense altyapısından yetişen Marcao'ya Portekizli bir futbol temcilcisi sürpriz tavsiyelerde bulundu. Gelen bilgilere göre Marcao'nun kulağına şu sözler ulaştı: "Menajerlik şirketini değiştirmelisin. Brezilya Milli Takımı'ndaki futbolcuların büyük çoğunluğunu teknik adamlar seçmez. 23 yıldır bu geleneği kimse değiştiremedi. Sponsorluklar ve menajerler karar vericidir. Oyuncuların bir kez bile forma şansı bulmaları kariyerlerini değiştirir. Sen de bu konuda radikal kararlar almalısın. Yoksa işin çok zor." dedi.

25 yaşındaki sambacının nasıl bir reaksiyon alacağı henüz bilinmiyor.

İTALYANLAR SIRAYA GİRDİ

Sezon başında İtalyan ekibi Napoli'nin, Marcao için yaptığı teklif reddedilmişti. 25 yaşındaki oyuncu için Atalanta ve Roma da devre arasını beklerken Napoli'nin ise teklifini yükselteceği öğrenildi.

Yönetim, 20 milyon Euro altındaki rakamları değerlendirmeye bile almayacak.

PEDRO: "ELİT BİR STOPER"

Lazio'nun yıldızı Pedro, "Marcao gerçekten oynadığım rakipler arasında en sert ve gaddar stoperlerden diyebilirim. Maç sonu tebrik ettim. Elit bir stoper." yorumunu yaptı.

(GsGazete)