Spor Gecesi Digital Youtube kanalında Gökhan Dinç, tüm detayları aktardı.

Dinç'in açıklamaları şu şekilde:

"Sevilla, Marcao için bonuslarla birlikte Zenit'in teklif ettiği 15 milyon Euro'ya kadar çıktı. Marcao, seneye kesinlikle Galatasaray'da olmayacak. Marcao operasyonunu Dursun Özbek yönetiyor."

Muslera ve Torreira'nın yeni maaşı belli oldu Muslera ve Torreira'nın yeni maaşı belli oldu

"Dursun Özbek'in yönettiği operasyonunu içerisinde şöyle bir gerçeklik var. Marcao, ödeme zamanı gelmemiş primler de dahil olmak üzere alacağı olan 400-500 bin Euro bir rakam için Galatasaray'a protesto çekiyor. Marcao, protestoda; 'Benim alacağım var ve bir an önce ödeyin yoksa sözleşmemde ne maddeler var ise hukuki zeminde kendimi korumak adına bunları hayata sokarım.' diyor. Bu Marcao'ya menajerinin verdiği bir akıl da olabilir, Sevilla'nın verdiği bir akıl da olabilir, Marcao'nun kendi aklına gelen bir şey de olabilir."

"Henüz daha bitmiş bir transfer yok fakat Marcao ve menajeri bu transferin Sevilla tarafından gerçekleşmesi için bir çaba sarf ediyor. Şurasını kessen sarı kırmızı akar dediğimiz Marcao, 400-500 bin Euro alacağı bir para için Galatasaray'a protesto çekmiş durumda. Marcao'nun Galatasaray'a gönderdiği mailin sonunda; 'Siz 400-500 bin Euro alacağımı ödemediğiniz için ben de kampa gelmiyorum.' diyor. Herkes, Sevilla veya Zenit'e satılacağı için kamp kadrosuna dahil edilmedi sanıyor."

"İşler iyi giderken Galatasaray çok büyük kulüptü, Sevilla opsiyonu çıkınca kampa gitmemek için Galatasaray'a protesto çekmek Marcao'ya yakışmamış. Galatasaray'ın ekmeğini yemiş bir oyuncuya yakışmayan bir tavır sergilemiş." dedi.

(Spor Gecesi)