Brezilyalı yıldız isim sakatlığı hakkında açıklamalarda bulunurken, ''Oldukça iyi durumdayım, sakatlığı düzeldi. Takıma her zaman güvenim var. Burada oynamaktan çok güven duyuyorum. Geçen sene ile karşılaştığımızda daha iyi olduğumuz herkesçe biliniyor'' ifadelerini kullandı.

Marcelo, bu sezon çok daha iyi olduklarını da dile getirirken, Ancelotti hangi görevi verirse en iyisini yapmak için oynadığını ''Bizim hedefimiz mümkün olduğu kadar çabuk gruptan çıkmayı garantilemek. Son maça bırakmak istemiyoruz. Sadece gruptan çıkmak değil, formumuz açısından da önemli. Hücumda çok iyiyiz, defansta da oldukça iyiyiz. Hedefimiz çok gol atmak ve daha da iyi yerlere gelmek. Sistem tercihim yok. Takımın nasıl oynaaması gerekiyorsa ben de o sisteme göre oynuyorum. Hocamız bizden ne istiyorsa onu yapıyoruz. Her maçta hocamız bir başkasını görevlendirebilir'' sözleriyle belirtti.

Altın Top ödülü hakkında da konuşan Brezilyalı oyuncu, takım arkadaşı Ronaldo'nun ödülü hak ettiğini söyledi ve ''Altın Top ödülü çok önemli. Cristiano'yu aday göstermeleri de çok güzel bir şey. Ben onun hak ettiğine inanıyorum'' ifadelerini kullandı.