Alman hoca Marco Rose ile masaya oturan Ergün, 45 yaşındaki teknik adamın taleplerini ve tedirginliklerini dinledi.

Rose, ön görüşmeler kapsamında bir rapor hazırladı. İsteklerini, olması gerekenleri, neler yapılması gerektiği hakkında bilgileri paylaştı. 3 yıllık anlaşma talep etti. Sözleşmeli tüm oyuncuları Florya’da istedi.

"ŞAMPİYONLUK ÇOK ZOR"

Ertem Şener: "Galatasaray'a ayıp etmişti, cefasını çekiyor!" Ertem Şener: "Galatasaray'a ayıp etmişti, cefasını çekiyor!"

En kısa sürede Almanya’da kamp programı verdi. Ligi 13’üncü sırada bitiren takımın çok fazla eksiği olduğundan bahsetti. Stoper mevki dışında her mevkide eksikleri olduğunu söyledi. Sıfırdan kurulacak bir takımla şampiyonluk sözü veremeyeceğini bunu verecek teknik adamın yalan söyleyeceğini iddia etti. Kadroda potansiyelli oyuncular olduğunu kabul etti.

"BABEL VE FEGHOULİ'NİN AYRILMASI TAKIMA ZORLUK YAŞATIR"

Ancak Feghouli, Babel gibi takımın sürekliliği olan tecrübeli oyuncularıyla yolların ayrılmasının da bazı zorluklar getireceğinin altını çizdi.

GALLARDO PAHALIYA GELDİ

Galatasaray için teknik direktör Marcelo Gallardo ismi kulislerde konuşulsa da River Plate'i çalıştıran Arjantinli hocanın mali şartlarının ağır olduğu bildirildi.

Bu nedenle Gallardo'nun yedekte tutulduğu ve ancak ücretinde indirim yapması halinde takımın başına geçebileceği ifade edildi.

Öte yandan Tucuman maçı sonrası Suarez'in transferiyle ilgili soruları yanıtlayan Gallardo, "Sabırlı olmalıyız" diyerek uzun vadeli planları olduğunu ortaya koydu. 

(Fotomaç)