Arjantin'den İstanbul'a dönen yıldız futbolcu son paylaşımı taraftarları memnun etti. İnstagram hesabından İstanbul'a dönüş yolculuğundan bir fotoğraf paylaşan İcardi, üzerine de "Mutlu biri olarak geri dönüyorum" diye yazdı.

FUTBOLU BIRAKIYOR İDDİASI VARDI

Yıldız futbolcunun, bu paylaşımı Wanda Nara ile barıştığı şeklinde yorumlanırken birkaç saat sonra geçtiğimiz günlerde takipten çıktığı Wanda Nara'yı yeniden takip etmesi de bunu doğruladı. Eşiyle yaşadığı sorunların ardından Arjantin basını, "Futbolu bırakmayı düşünüyor" iddiasını ortaya attı.

BU HABERLERE GÜLÜP GEÇTİ

Icardi'nin futbolu bırakmak gibi bir düşüncesinin söz konusu olmadığı ve son dönemde hakkında çıkan haberlere gülüp geçtiği öğrenildi. Sarı-kırmızılı taraftarların karşılaşma anlarını unutamayan başarılı futbolcunun, kendini Galatasaray ve futbola adamaya hazırlandığı ifade edildi.

Sinan Engin: "Galatasaray kazanamaz, bu böyle gitmez!" Sinan Engin: "Galatasaray kazanamaz, bu böyle gitmez!"

"G.SARAY İÇİN SAVAŞACAĞIM"

"Artık Galatasaray için savaşacağım ve sadece gollerimle konuşulacağım" diyen İcardi'ye teknik direktör Okan Buruk da tam destek verecek. Gerek mental gerekse fiziksel anlamda güçlenmesi için Florya'da bugünden itibaren özel programa tabi tutulacak.

(Sabah)