İspanyol basını, Maxi Gomez'in transferi için Fenerbahçe'nin İspanyol ekibine 6 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği ve ek olarak sonraki satıştan yüzde 20'lik gelirin Valencia'ya bırakılacağını haber yaptı.

JESUS İLE GÖRÜŞTÜ

İsmail Kartal'dan Okan Buruk'un talebine olumsuz cevap İsmail Kartal'dan Okan Buruk'un talebine olumsuz cevap

Forvet transferi bekleyen Jorge Jesus'un Uruguaylı golcüyle görüşme gerçekleştirdiği belirtildi. Bu görüşmenin ardından Maxi Gomez'in ikna olduğu ve Fenerbahçe'nin bu transferi bitirebilmesi için gerekli olan tek şeyin golcü isme iyi bir kontrat önermek olduğu aktarıldı.

GECİKME SEBEBİ CAVANI

Maxi Gomez'in Fenerbahçe'ye transfer sürecinin uzamasının nedeninin ise Edinson Cavani olduğu biliniyor. Cavani'yi ikna etmek için yoğun bir süreç yaşayan Valencia, imza için onay aldığı an Gomez'in Fenerbahçe'ye transferi de gerçekleşmiş olacak.

GATTUSO'NUN MAXI SÖZLERİ

Valencia teknik direktörü Gennaro Gattuso, Maxi Gomez ile ilgili geçtiğimiz gün açıklamada bulunmuştu. İtalyan hoca açıklamasıda: "Maxi Gomez ile başka bir takıma gitmesi için konuşma yapmadım. Ama futbolda işler her zaman değişebilir. Gitmesi yönünde bir talebim olmadı. Ama her an her şey olabilir"

(Sporx)