Senegal her şeyden önce gelir

2019 yılından beri Senegal Milli Takımı'na çağrılmayan Diagne, "Ülkem Senegal'in benim için her şeyden önce geldiğini herkes biliyor. Bundan sonra beni çağırırlar mı bu çok karmaşık bir durum. Özellikle Belçika'da Club Brugge'da oynadığım dönemde problemler yaşadım ve bu hiç kolay olmadı. Bunların tabii ki farkındayım ve her şeyi kabul ediyorum. 

"Emre Bol'u timsah gibi yerim"

Ancak gerçekten neler yapabileceğimi biliyorum. Sıkı çalışmaya devam etmeliyim. Eğer teknik direktör beni tekrar uygun görürse her zaman seve seve buna yanıt vereceğim. Aksi takdirde kulübümle kariyerime odaklanmaya devam edeceğim" şeklinde konuştu. 

Yorumcu Emre Bol ile ilgili soruya da yanıt veren Diagne, "Timsah olduğum için onunla sokaklarda karşılaşırsam onu bir timsah gibi yerim. Onu affetmeye henüz hazır değilim" açıklamasını yaptı. 

Emre Bol, Diagne hakkında ne demişti?

Bol, A Spor'da yayınlanan programda Diagne hakkında, ''Bunlar cahil çocuklar ya, bu Senegal'de kim bilir bu okudu okumadı bilmiyoruz. Orada timsah yiyordu, geldi burada topçu oldu. Adam çok şey değil, cahil, onlara biraz iyi yaklaşmak lazım, düzgün yaklaşmak lazım'' ifadelerini kullanmıştı. 

(Ajansspor)