Galatasaray'da geçen sezonun devre arasında transfer edilen ancak beklentileri karşılayamadığı için sezon başında Club Brugge'e kiralık olarak gönderilen Mbaye Digne, Belçika'da gündem oldu. Oostende maçının kadrosuna alınmayan ve teknik direktörle arasında kriz olan Diagne, sosyal medyada bir taraftarın Galaatsaray ile ilgili sorusuna yanıt verdi. 

Diagne, Galatasaray'a dönecek mi?

Club Brugge Teknik Direktörü Clement, Diagne'nin şu anda antrenmanlara devam ettiğini fakat kadroya dönüp dönmemesi konusunda kendisini ispat etmesi gerektiğini söylerken, "Diagne, Charleroi ile oynanan hazırlık maçında süre aldı. Şu anda antrenmanlarına devam ediyor ama Oostende maçında kadroda olmayacak. Paris maçı sonrası yaşananlar utanç verici. Şimdi antrenmanda kendisini kanıtlamak için her şey ona bağlı. Eğer beni ikna ederse tekrar onu kadroya alacağım. Şu anda kadroda değil." ifadelerini kullandı. 

"GALATASARAY'A GELECEK MİSİN?"

Bu sabah sosyal medya hesabından taraftarların sorularını yanıtlayan Diagne, "Galatasaray'a gelecek misin?" şeklindeki soruya "Şimdi değil" yanıtını verdi. Senegalli golcü, sarı kırmızılı taraftarların kendisine yönelik sevgi mesajlarını da yayınlayarak teşekkür etti.

(Futbol Arena)