Karşılaşmanın 53. dakikasında Belhanda'nın yerde kaldığı pozisyonda penaltı atışını kullanan yıldız oyuncu, skoru 2-2'ye taşıyan golü ağlara gönderdi.Galatasaray formasını giydiği 5 maçta 3 gole ulaşan Senegalli santrfor, Süper Lig'de bu sezon toplam gol sayısını da 23'e çıkardı. 27 yaşındaki yıldız futbolcu gol krallığı yolundaki iddiasını sürdürmeyi başardı.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Bursaspor'u 2-0'dan gelerek 3-2 mağlup eden Galatasaray'da kaleci Fernando Muslera, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

"SOYUNMA ODASINDA KONUŞTUK"
İlk yarının ardından soyunma odasında konuştuklarını söyleyen Muslera, "Bizim için çok önemli bir maçtı, rakibimizin kaybı vardı ve kesin 3 puan istiyorduk. İlk yarıda beklentimizin çok uzağındaydık, 2-0 geriye düştük.Bir kontra atak, 2. gol çok iyi bir goldu. Soyunma odasında, buradan kesinlikle davranışımızı değiştirerek çıkmamız gerektiğini söyledik.

Galatasaray bu değildi. İlk yarıda ne konuştuysak, uygulama şansı bulduk ve iyi bir galibiyet geldi." dedi. "BÖYLE OLUNCA GECE RAHAT UYUYABİLİYORUM" Performansıyla ilgili de konuşan Fernando Muslera, "Kalecisiniz, 10 kurtarış da, 10 hata da yapabilirsiniz. Her sektörde hata olabilir. 

Benim burada olma amacım takımıma yardımcı olmak, el verebilmek. Böyle olunca ben gece rahat uyuyabiliyorum." ifadelerini kullandı. "GALATASARAY HEP ÖNDE OLMALI" Son olarak şampiyonluk yarışını değerlendiren Uruguaylı filebekçisi, "Şampiyonluk şansımız devam ediyor, rakibimizin arkasından emin adımlarla gidiyoruz. Bizim de, onların da maçları var. Galatasaray hep önde olmalı. Sezon bittiğinde, şampiyon oluruz, olmayız, ama alnımız açık şekilde sezonu bitiririz." diyerek sözlerini noktaladı.

Sporx