Galatasaray’ın Club Brugge’da kiralık olarak oynayan oyuncusu Mbaye Diagne, 15 Mayıs'a kadar oturduğu Knokke'deki kiralık evi boşaltmak zorunda. Eğer bunu yapmazsa, sınır dışı edilecek. Ev sahibinin gönderdiği belgeler Diagne’nin avukatına ulaşırken, Cuma gününden itibaren 5 günlük süre başladı. Aslında Diagne’nin evi 30 Nisan’a kadar boşaltması gerekiyordu.

Senegalli yıldızın ortaya çıkan bu durum sonrasında Galatasaray’a başvurduğu ve kendisini Belçika’dan aldırmasını istediği bildirildi. Oyuncunun ailesi ile beraber İstanbul’a gelmek istediği öğrenildi.

Gittiği yerde de rahat durmadı

Bilindiği gibi Mbaye Diagne Galatasaray'daki kötü performansı sonrası teknik direktör Fatih Terim'in isteğiyle Belçika Ligi ekiplerinden Club Brugge'a kiralamış ancak tecrübeli oyuncu, teknik direktör ile yaşadığı sorunlar nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı.

Cimbom kurtulmak istiyor

Galatasaray, Mbaye Diagne'den sonsuza kadar kurtulmak istiyor. Kiralık olarak gittiği yerlerde de rahat durmayan golcü oyuncunun bu durumu sürekli fiyatını düşürüyor. Yönetim de daha fazla piyasası azalmadan Diagne'yi olabilecek en iyi fiyata satmanın planlarını yapıyor. Koronavirüs salgınının dünyayı kasıp kavurduğu şu dönemde kulüplerin içinde bulunduğu ekonomik krizi de hesaba katan Sarı-Kırmızılı ekibin kurmayları, 5 milyon euroya kadar düştü.

Fotomaç