Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan'ın sosyal medya hesabından duyurduğu transfer gelişmesinde, Galatasaray'ın 2 futbolcusu Mbaye Diagne ve Ryan Babel menajerler tarafından Belözoğlu'na önerildi. Sarı-lacivertlilerin listesinde Onyekuru, Bruma ve Mert Çetin'in olduğu ifade edildi.

Gelecek sezon büyük bir değişim yaşamaya hazırlanan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde operasyonu yöneten isimlerin başında gelen Emre Belözoğlu hedefteki isimlerle görüşmeleri gerçekleştiriyor. Birçok isimle temas halinde olan 39 yaşındaki isme sürpriz öneriler geldi. Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan'ın sosyal medya hesabından duyurduğu transfer gelişmesine göre menajerler, Emre Belözoğlu'na Galatasaray'ın 2 futbolcusu Ryan Babel ve Mbaye Diagne'yi önerdi.

Babel sezonu Ajax takımında kiralık olarak tamamlarken, Diagne'nin ise Club Brugge ile olan kiralık sözleşmesi sona erdi.

Hollandalı futbolcunun 2022, Senegalli golcünün ise 2023 yılına kadar sarı-kırmızılı takımla sözleşmesi bulunuyor.

FENERBAHÇE ONYEKURU VE BRUMA'YI İSTİYOR

Öte yandan Uzundurukan, Fenerbahçe'nin Galatasaray'dan ayrılan Henry Onyekuru ve yine bir dönem sarı-kırmızılı formayı giymiş olan Bruma ile ilgilendiğini ifade etti..

Fotomaç