Galatasaray'ın golcüsü futbolcusu Mbaye Diagne için flaş bir iddia ortaya atıldı. Senegalli oyuncu için İngiliz ekipleri Brighton, Southampton ve Crystal Palace’ın devreye girdiği öne sürüldü.

Galatasaray’daki geleceği henüz netleşmeyen Mbaye Diagne için flaş bir iddia ortaya atıldı. Geçen sezon ligde 30 kez fileleri havalandıran Senegalli oyuncu için İngiliz ekipleri Brighton, Southampton ve Crystal Palace’ın devreye girdiği öne sürüldü.

Suudi Arabistan’a gitmeye sıcak bakmayan 28 yaşındaki futbolcunun, İngiltere’ye ise transfer olabileceği konuşuluyor. Yönetimin ise 10 milyon Euro’nun üzerinde gelecek her teklifi değerlendireceği öğrenildi.

Mbaye Diagne kimdir?

Mbaye Diagne 28 Ekim 1991 tarihinde Senegal'de dünyaya geldi. Kariyerine 2010'da Brandizzo kulübünde başladı.2013'de Juventus'a transfer olan Mbaye Diagne İtalyan devinde olduğu sürece Ajaccio, Lierse, Al-Shabab ve Westerlo takımlarda kiralık olarak forma giyindi. 2015 yılında Juventus'tan ayrılıp Macar ekibi Ujpest'le sözleşme imzaladı. Burada başarılı bir buçuk sezon geçiren futbolcu, 2016'nın Şubat ayında Çin ekibi Tianjin Teda'ya transfer oldu.Diagne, 2018'de Süper Lig takımlarından Kasımpaşa'ya transfer oldu. Diagne şu ana kadar Süper Lig'de forma giydiği 17 maçta 20 gol attı.Devre arasında ise 13 Milyon Euro karşılığında Galatasaray'ın yolunu tutup 10 gol kaydetti.

by Taboola

Sponsored Links