İşte Demirkol'un sözleri

"BEN BİLİYORUM, KENDİSİ BİLMİYOR"

Belhanda'nın neler yapabileceklerini ben biliyorum ancak kendisi bilmiyor. Kendisine inanmıyor. Büyük takımın 10 numarası kulağını tıkayacak sahaya bakacak. Daha 10. dakikada geri gitmeye başladı. Hakemle falan takıştı.

"ORGANİZASYON SORUNU VAR"

Belhanda top kaptırdı, Seri kaptırdı ile sadece bu maçı anlatamayız. Bu kadar yapılan hata, organizasyon hatasıdır. Formsuzlukla anlatılamaz bu oyun. Ciddi bir organizasyon sorunu var Galatasaray'da. Biz Galatasaray'ı hangi maçta övdük? PSG maçında övdük. Gurur veren mağlubiyet başlıkları falan atılmıştı. O maçta oyunla değil de mücadeleyle övdük. Galatasaray "oldu" diye beğenmedi kimse o gün, "yola girdi" diye beğenmişti.

"HASAN ŞAŞ DA ISLIKLANDI"

Belhanda herkesin sevdiği, mutabakata vardığı bir oyuncu değil. Sneijder'in formasını giymesinden ötürü adamın üstüne çarpı atıldı. Daha önce bu formaları Hagi giymiş, Sneijder giymiş. Sana da vermişler gurur duyarsın. Ben Galatasara tarihinin en önemli oyuncularından Hasan Şaş'ın ıslıklandığını hatırlıyorum. Zaman zaman böyle şeyler olur. Belhanda ile çalışmak isteniyor mu, istenmiyor mu, buna karar vermek lazım.

"TARAFTARA KÜFÜR EDEMEZSİN"

Belhanda, sen taraftara küfür edemezsin, senin maaşını onlar ödüyor. Velinimet onlar.

Kaynak: Sporx