Galatasaray'ın son durumuyla ilgili olarak 5 Mart Salı günü ekrana gelen beIN manşet programında önemli yorumlar yapıldı.

"TERİM İKİSİNİ DE İSTEMİYOR"

Spor yazarı Mehmet Demirkol, Galatasaray'la ilgili konuşurken "Selçuk, Melo'yu arıyor, bulamıyor. Yanında Melo olmadığı için de Selçuk bu durumda zaten. Fernando Türkiye'nin pozisyonunun en iyi futbolcusu, bunu tartışmam. Hoca başka bir şey istiyor, Fernando ve NDiaye'yi istemiyor, kafasındaki oyun ve sistem bu değil." dedi.

"HAZİRAN-TEMMUZ DÖNEMİ.."

Sarı-kırmızılı takımın deplasmanda yaşadığı puan kayıplarına da değinene Mehmet Demirkol, "Galatasaray'ın bu kadar uzun bir dönem içerisinde deplasman galibiyet serisi olmadığını 14 sene şampiyon olamadığı dönemde hatırlıyorum. Galatasaray'ın ne oynadığı belli değil, deplasman maçları belirsiz. Hoca bir Ocak ayını görelim dedi ama olmadı, sanırım bir Haziran-Temmuz dönemi daha bekleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY YARIŞTA KALIR"

Mehmet Demirkol ayrıca "Bu deplasmansızlıkla Galatasaray'ın şampiyon olması kolay değil ama Galatasaray'ın ölüsü normal şartlarda bu şampiyonluk yarışında kalır, Galatasaray böyle bir camia, böyle şampiyon kültürü olan bir camia." şeklinde konuştu.