Mehmet Demirkol'dan Fatih Terim açıklaması... Ben kararın değişebileceğini düşünüyorum, umuyorum değişir. Seyircisiz oynamaya devam edecek demesi başkanın bir şey ifade etmiyor. Perşembe günü de derbi seyircili oynanacak dedi. Bu akşam ya da yarın, bir karar değişikliği de açıklanabilir.

SEN KULÜBEYE OTUR DİYORSUN

70 yaşında teknik direktörsün, şekerin var, risk grubundasın. Çık, otobüse bin, uçağa bin. Sağlık Bakanı, 'risk grubundaysan çıkma' diyor ama sen git kulübeye otur diyorsun. Böyle bir şey olabilir mi?

BUNU NASIL ANLATACAKSIN?

Ciddi vebal bu, yapmayın. Benim işime geldiğinden değil, benim işime gelmiyor. Maç oynanmazsa, ben para kazanamam. Şunun mantığını biri bana anlatsın, senin çıkıp spor salonunda spor yapman yasak, Muslera'ya serbest. Açıklamalar çelişkili. Bana spor yasak, Muslera mecbur. Sana spor yasak, Luiz Gustavo mecbur. Sen bunu Luiz Gustavo'ya nasıl anlatacaksın? Donk'a nasıl anlatacaksın?

MADEM ERTELEYELİM DEDİK

Ceferin'in erteleme kararı hakkında Demirkol: Biz de UEFA'ya gidip erteleyelim demişiz ama kendi maçımızı ertelemiyoruz öyle mi? Ben de onu anlamadım.

HALA CİDDİYE ALMAMAK İLGİNÇ

Fatih Terim'in, Tamer Tuna'nın, Muslera'nın, Obi Mikel'in, Falcao'nun, birçok oyuncunun bu konudaki açıklamaları sonrası, hala ciddiye almamak, yani sektörün asıl unsurların fikirlerini ciddiye almamak da ilginç yani.

SALON KAPALI AMA OYNAMAK MECBURİ

Spor salonu kapalı ama profesyonel futbol, voleybol, basketbol oynamak mecburi?

FİNANSAL FAIR-PLAY'E ETKİSİ NE OLACAK?

İçinde bulunduğumuz durum ne olacak? Seneye nasıl girilecek? Bunun, finansal fair-play'e etkileri nasıl olacak? Bütün onları da görmek lazım. Umuyorum hayırlı olur.

Webaslan