Demirkol'un sözleri şu şekilde:

"TEMASLI PRES"

İlk yarıda Galatasaray’ın karşı presi Lokomotif için son derece sıkıcı seviyedeydi. Hem son derece rahat bir şekilde ve birkaç farklı şablonla kendi sahalarından çıktılar. Hem de rakibi merkezde sürekli temaslı bir presle rahatsız ettiler.

"ORGANİZASYON DEĞERLİ"

Feghouli’nin attığı gol belki uzaktan bir beceri golü ama rakibi 3-2 yakalamalarını sağlayan organizasyon değerli. Hem baskı hem pas trafiği açısından eksik kalan bu kadar yüksek enerjiyle oynayıp daha net pozisyonlara girmekti.

"KONTRAYA YATKIN OYUN"

İkinci yarıda 1-0’ın avantajıyla Galatasaray’ın kontraya yatkın oyunu, Lokomotiv’in hücumu geniş alanda kurma niyeti sebebiyle istenen pres ve top kapma seviyesine ulaşamadı.

"TECRÜBELİ BİR DİRENÇ NOKTASI"

Yani gole kadar rakibe çok şans tanınmasa da istenen seviyede kontralar da bulunamadı. Bunun sebebi ligde yaşanan sorunla aynı. Rakip geniş alanda hücum edince merkezden oyun kurmaya çalışırken gelen baskı zorluk çıkarıyor. Buraya her ne kadar çok yetenekli gençler olsa da tecrübeli bir direnç noktası lazım. Tabii yenen gol bununla ilgili değil. Yedlin’in adamını manasızca bırakışından.

"OYUN RUS RULETİ'NE DÖNDÜ"

Sonrasında gelen değişiklikler Galatasaray’a aradığı hızlı akınları getirdi. Ama bu kez de geri dönüşlerde zorlanınca oyun Rus Ruleti’ne döndü.

"İYİ BAŞLADI, YÜKSELDİ..."

Özetle çok iyi başladılar, gittikçe yükseldiler ve sonra oyun yalpaladı. Galatasaray ikinci yarıda ilk 3 maçın istikrar standardından uzaklaştı. Böyle olunca da rakibe şans doğuyor.

(Fanatik)