Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

"HAKİKATEN MÜKEMMELE YAKIN FUTBOL OYNADILAR"

"Galatasaray'ın savunma merkezi ve önündeki ikilisi iyi oturdu. Torreira-Midtsjö, hakikaten mükemmele yakın futbol oynadı. O dörtlü takımın geri kalanına çok büyük rahatlık sağlıyor. Hücumcular için arayıp bulamayacağın bir şey. Çok az açık verdiler, ben çok beğendim. Galatasaray, merkezi halletti."

"SONRADAN PİŞMAN OLMAMAK LAZIM"

"Olmazsa olmaz öndeki iki kanat oyuncusunun arkadaki beklerle koridor paylaşımlarını doğru yapmaları lazım. Orada işler çok karışıyor. Öndekiler içeride, arkadakiler de içeride. Sürekli göbeğe tıkılıp kalıyorsun. Yunus ile Kerem'in bir eşiği geçmesi gerekiyor. Sonradan pişman olmamak lazım."

"ICARDI'DEN EMİN DEĞİLİM"

Hull City'den Kerem Aktürkoğlu hamlesi! Gözü kararttı... Hull City'den Kerem Aktürkoğlu hamlesi! Gözü kararttı...

"Mertens'in en uçta oynamasını mantıklı buluyorum ama arkasındaki oyuncu kim olacak. Mata mı yoksa Seferovic gibi bir oyuncu mu? Icardi'den emin değilim. Galatasaray'da devem edecek mi? Çok karmaşık bir durum yaşıyor. Hem fiziksel hem de psikolojik olarak kendisini ne kadar vereceğini göreceğiz. Umuyorum olur. O kalibredeki oyuncuları izlemek her zaman keyiftir ama kendisi o kafada mı?" ifadelerini kullandı.