Milli maçta Sinan Bolat’ın kalede olacağını düşünüyorum. Uğurcan ve Mert’i de beğeniyor ama Mert birinci tercihi olmayabilir. Savunmada Hasan Ali ve Gökhan olacaktır. Savunmanın ortasında Merih ve Ozan oynayacaktır.Orta sahada Mahmut, Emre ve İrfan olabilir. Mahmut, savunmada da olabilir. Önde de Burak Yılmaz olacaktır. Kanatlarda Hakan Çalhanoğlu olabilir. Efecan’ı beğendiğini de biliyorum.

Başakşehir’in merkezi, Milli Takım’ın merkezi olacak. Ancak Mahmut savunmada mı olur, yoksa orta sahada mı bilemiyorum. Okay’ı da hoca beğeniyor ama Başakşehir üçlüsü Okay’ın önünü tıkar mı bilemiyorum.Dorukhan, şu an çok iyi oynuyor ama onu geliştirmek zorunda. Sağ bekte kendini yeteri kadar geliştiremedi. Stoperde de oynayabiliyor. Kullanışlı bir oyuncu.

Yabancı oyuncular, Türkiye’ye geldiği zaman vergi versinler. 2 milyon Euro kazanıyor, vergi vermiyor. Böyle şey olur mu? Gelmezlerse de gelmesinler.Yabancı kısıtlaması piyasayı bozacak. Çok büyük acılar çekeceğiz. Rica ediyorum yapmayın. İllaki kısıtlama yapacağım diyorsanız, yurtdışında doğanları da yabancı sayın. Bari Almanya ve Hollanda takımlarını zengin etmeyelim.

Şimdi Nihat Kahveci’ye kızıyorlar. Beşiktaş Mehmet Topuz’u alamayınca yerine bir oyuncu alması gerekiyordu ve yerli olması lazımdı. İspanya’da çatır çatır oynayan Nihat Kahveci’ye büyük paralar verilerek geri getirildi. Adamın ayarı bozuldu. Yabancı sınırı olmasa belki Nihat Kahveci, İspanya’da devam edecekti ve daha uzun süre gurur duyacaktık.

Süper Lig’de gelecek sezon birtakım değişiklikler olabilir. Abdullah Avcı bir yere gidebilir, Okan Buruk başka yere gidebilir, Lucescu bambaşka bir yere gidebilir.Bu sezon Abdullah Avcı, Okan Buruk, Bülent Korkmaz, Sergen Yalçın iyi performans sergiledi.Burak Yılmaz’da inanılmaz bir fizik var. Yapamayacağı spor yok. Burak’ın pozisyonunu bulması zaman aldı. Şenol Güneş ile birlikte buldu. Her şarta ve her oyuna uyum sağlayan bir tarzı var. En büyük artısı, öğrenmeyi öğrenmesi oldu.

Yabancı sınırlaması olsaydı, Cengiz de İrfan da Başakşhir’e gitmezdi. Büyüklerden birisi önce davranıp alırdı, çok oynamayazlardı.

Diagne’den beklenen çok gol atmasıydı. Bu süreç geçecek bir şey mi acaba? Kasımpaşa’da da son dönemde bir tıkanıklığı vardı. Kasımpaşa’da kalsa bu kadar olmazdı, gol atardı.

Ajansspor