İşte tüm detaylar...

Mehmet Demirkol'un sözlerinden önemli satır başları şu şekilde:

Galatasaray'ın kırmızı karta kadar kötü oynadığını söyleyemeyiz. Galatasaray'ın santrforsuz kalması sadece golü atacak adam eksikliği anlamına gelmiyor, hücum hareketliliğinde ve rakip savunmayı zorlamada eksik kaldı. Sadece topu kaleye sokamamak değil. Rakip savunmanın aklını karıştıracak hiçbir şey yapamadı Galatasaray. Feghouli atılmasa, rakip savunmayı karıştırmak adına bence Donk santrfora geçebilirdi. Galatasaray aslında maçı alabilirdi. 4-6-0, teknik direktörlerin çok oynatmak istediği bir şey ama sürdürülebilir olmuyor. Alex Ferguson, bunu yapmaya çok yaklaşmıştı.

Trabzonspor'u biraz fazla sakin buluyorum. Bazen gerginlik, uyuşma yapar. Uyku getirir. Sanki öyle bir hal var. Oyuncuların ve teknik heyetin söylediklerine bakılırsa, yüksek gerginlikten uyuşma var. Sörloth gibi bir canavarla karşılaşmak, Emin Bayram için büyük şanssızlık oldu. Türkiye'de olgunlaşan oyuncular arasında zirvenin sahibi Sörloth olabilir.  Sörloth'un bonservisini almanın zamanı geldi. Sörloth konusu, altyapıdan oyuncu çıkarmak kadar değerlidir. Sörloth ilk şansını burada buldu. İlk defa burada parladı. Burası artık emeklilik yeri değil, bu bunun da mesajı.

"Terim, Türkiye'nin en başarılı teknik direktörüdür"

Maçtaki iki penaltı da kırmızı kart. İkisi de ayak kırabilirdi. Feghouli'nin çok ciddi bir disiplin cezası alması lazım. Belki de bu hareket, ligin kaderini değiştirdi. Fatih hocanın, maç sonundaki herkese kızıp Feghouli konusunu yumuşak geçmesi de enteresan. Adana Demirspor - Altay maçında son dakikadaki pozisyon Altay lehine penaltı. 

Okan bence iyi kaleci ve çok daha iyi olacak. Ama Muslera kaleci falan değil, şövalye. Hep iyi kaleciydi ama Galatasaray'da her sene büyüdü. Muslera elbette Galatasaray'ı kötü etkiledi ama adam antrenmana çıkıyor. Fatih Terim, Türkiye'nin en başarılı teknik direktörüdür. Tartışmaya kapalı. Ancak çok kötü bir kaybeden. Maalesef, kötü bir kaybeden. Tebrik et, geç sadece. Ne olacak? Dün herkese kızdı ama takımı sabote eden Feghouli'yi yumuşak geçiştirdi.